Kovucular Ne İşe Yarar?

Geçmişten günümüze birçok insan sebebini bilmediği hastalıklardan dolayı yaşamını yitirmektedir. Deniz kıyısında, vapurda, lokantada ve benzeri alanlarda ismini bile bilmediğimiz böceklerin ısırıklarının mağduru olabiliriz. Bu ısırıklar, küçük bir vakaa gibi gözükebilir fakat gerekli önlemler alınmazsa ciddi problemlere yol açabilir. Kan yolu ile bulaşan hastalıkların insandan insana dolaşmasının en büyük sebebi, kan yolu ile beslenen haşereler ve diğer canlılardır.

Kovucu Cihaz Türleri

Kovucu cihazlar, ses frekansı ile çalışmaktadır. Sonik / Ultrasonik ses frekansları yayarak hedef canlının alana girişini engellemektedir. Sadece hedef canlının alana girişini engelleme ile kalmayıp alandaki mevcut canlıları da alandan uzaklaştırmaktadır. Kovucu cihazlar, hedef canlı dışında hiçbir canlıya zarar vermemektedir. Repel markası kovucu cihaz türleri, alandan kovulacak canlının rahatsız olacağı ses frekansı yaymaktadır.

Sinek / Sivrisinek türleri Dünyada en çok ölüme sebep olan canlılardan birisidir. Özellikle yaz aylarında ortaya çıkan bu türler, farklı insanların kanından beslenerek, insanlar arasında kötü bir alışverişe sebep olmaktadır. Aslında birçok insan sivrisinek ısırığının sadece bir kaşıntıdan ibaret olduğunu sanabilir. Fakat sinek ve sivrisinek türleri oldukça tehlikeli ve kesinlikle önlem alınması gereken canlı türleri arasındadır.

Sinek ve Sivrisinek Nasıl Kovulur ?

Repel markalı Sivrisinek kovucu cihaz, sivrisinek ve sinek türlerini alandan uzaklaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Hedef canlının alandan uzaklaşmasını sağlayacak sesler yayarak yeni girişleri engellemektedir. Aynı zamanda alanda mevcut olan türleri de uzaklaştırmaktadır. Evinizde, ofisinizde, bahçenizde ve benzeri alanlarda bu cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Alanda bulunan evcil hayvanlara, bebeklere ve diğer insanlara hiçbir zararı bulunmaktadır.

Alana yaydığı sesleri, sivrisinek ve sinek dışında diğer canlılar duymayacaktır. Her canlının duyduğu ses frekansı farklıdır. REPEL markalı kovucu cihazlar, sinek ve sivrisineğin uzaklaşması için canlının duyduğu ses frekansını yoğun şekilde yayarak uzaklaşmasını sağlamaktadır.

REPEL RF 110 markalı cihazı satın almak veya daha detaylı bilgi sahibi olmak için REPEL RF 100 ürün detay sayfasını inceleyerek ürün hakkında detaylı şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz.

REPEL RF 110 Hakkında

Repel RF 100 Sinek kovucu ve sivrisinek kovucu cihaz; hedef canlı üzerine tasarlanmıştır. 24 saat aktif olarak çalışmaktadır. Yerli üretim olan REPEL markalı kovucu cihazlar da 3 yıl ürün garantisi vardır. Elektrik enerjisi ile çalışmaktadır. Cihaz elektriğe bağlandıktan sonra aktif olarak çalışmaktadır. Kullanımı kolaydır ve her alanda kullanabilirsiniz. Tasarımı ve görünümü de rahatsız etmemektedir. Boyut olarak oldukça küçük olan RF 110, alanda görüntü olarak kirlilik yapmayacaktır.

 

 

Yorum bırakın