Sıkça Sorulan Sorular

Sinek kovucular ve sivrisinek kovucu ürünler hakkında, siz değerli müşterilerimiz tarafından sıkça sorulan soruları inceleyebilirsiniz. Diğer sorularınız, görüşleriniz ve önerileriniz için bilgi@repel.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

Sivrisinek kovucu cihazlar; ilaçsız, zehirsiz ve benzeri kimyasal ilaçlar kullanılmadan hedef canlıyı alandan uzaklaştırmak için üretilen cihaz çeşitleridir. Cihazlar, sonik ve ultrasonik ses frekansları yayarak; hedef canlının alandan uzaklaşmasını sağlamaktadır.

Cihaz çeşitlerimiz, elektrik enerjisi ile çalışmaktadır. Fakat bazı kovucu cihazlarımız, 4A güç tasarruflu pil ile de çalışmaktadır. Satın alacağınız ürünün, teknik bilgilerinde yer alan özellikleri inceleyerek, detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Üretilen kovucu cihazlar, gerekli testlere tabi tutularak piyasaya sunulmuştur. Fakat cihazın yaydığı ses frekansları, insan kulağının duyamayacağı sesler olduğu için yan etkisi veya zararı bulunmamaktadır.

Kedi, köpek, tavşan vb. evcil hayvanlarınız da bu ses frekanslarından etkilenmemektedir.

Sinek / sivrisinek kovucu cihazlar çeşitlerini yaklaşık 7 senedir üretmekteyiz. Başarılı olan müşterilerimiz mevcuttur. Fakat başarısız olan müşterilerimiz de vardır.

Cihazları kullanım talimatlarına göre kullanıldığı taktirde cihazlarımızın sonuç vereceğine emin olabilirsiniz.

Tek cihaz serisinin, 50 m² alan ile 8000 m² alana kadar etki sahası bulunmaktadır. Her cihazın etki ettiği alan farklıdır, cihazın detay kısmında bulunan teknik bilgilerden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Repel markalı tüm sinek ve sivrisinek kovucu cihazlar, üretici firma tarafından 3 yıl garantilidir.

Cihazlar, sinek veya sivrisinek öldürmemektedir. Hedef canlıların rahatsız olduğu titreşim ve ses göndererek canlının alandan uzak kalmasını sağlamaktadır.

Tüm ultrasonik / sonik kovucu cihazları www.repel.com.tr sitesinden satın alabilirsiniz.