Evlerde Sinek / Sivrisinek Kovucu Kullanımı

Mevsimsel olarak meydana çıkan sinek ve sivrisinek grupları, insanlarla aynı alanda yaşamak zorundadır. Sinek ve sivrisinek grupları asalak canlılar grubu arasında yer almaktadır. İnsanların tükettikleri besinlerden veya direk olarak insan kanıyla beslenmektedirler. İnsanlar, sivrisinek ve sivrisinek ısırığını yakından tanırlar. Fakat sivrisinek ısırığı, kaşıntı yapmasından dolayı şikayet etmektedir.

Karasinek ve sivrisinekler oldukça tehlikeli hayvan grupları arasında yer almaktadır. Dünyada en çok ölüme ve hastalık bulaştıran hayvan listesinin ilk sırasında, sivrisinek grupları yer almaktadır. Sinek ve sivrisinek grubu, çöplük, hayvan pisliği, samanlık ve benzeri alanlarda da yaşayabilirler.

Daha sonra insanların yaşam alanına girerek, insanların hayatını tehlikeye atmaktadır. Sivrisinek grupları, insan kanını kullanarak yumurtlamaktadır. İnsanları ısıran grup sadece dişi sivrisinek grubudur.

Konutlara, evlere, müstakil evlere, yazlıklara ve benzeri yaşam alanları özel olarak üretilen RF 110 sinek kovucu ve sivrisinek kovucu cihaz; pratik kullanım ve oldukça kullanışlıdır. 

Repel RF 110 kovucu cihazını çalıştırmak için yapmanız gereken sadece elektrik enerjisi bulunan bir prize kovucu cihazı takarak cihazı çalıştırmak olacaktır. Cihaz 7/24 aktif olarak çalışarak alanda istemediğiniz sinek ve sivrisinek gruplarını uzaklaştıracaktır. İçeride bulunan sinek ve sivrisinek gruplar cihaz takıldıktan belirli bir süre sonra alandan uzaklaşacaktır. 

Sivrisinek Kovucu Cihaz

Repel markalı, sivrisinek kovucu ve sinek kovucu cihazlar hedef canlı dışında herhangi bir canlıya hiçbir zararı yada yan etkisi bulunmamaktadır. Doğa dostu olan bu cihaz, plastik kasadan üretilmiştir. 180 derece emisyon açısı bulunan sivrisinek kovucu cihaz, enerji tüketimi de oldukça düşük seviyedir.

Cihaz, alana sonik ve ultrasonik ses frekansları yayarak; alanda istenmeyen sinekleri ve sivrisinekleri anında uzaklaştırmaktadır. Oldukça kullanışlı olan bu cihazı; Türkiye’nin her yerine gönderebiliriz. Cihazı birçok kurumsal marka, ünlüler ve birçok kullanıcı tercih etmiştir. Cihaz verimli şekilde kullanıldığı taktirde oldukça işe yaramaktadır.

Kullanım klavuzu ve sitemizde yazan yönergeler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, cihaz ile hiçbir sıkıntı yaşamayacağınıza dair garanti verebiliriz. 3 yıl üretici firma garantisi bulunan REPEL RF 110 cihazı, 110 metrekarelik alanda etkilidir. Daha büyük alanlar için cihaz adetini yükselterek, alanı güven altına alabilirsiniz.

Yorum bırakın