Çatıda Sinek / Sivrisinek Kovucu Kullanımı

Evlerin, iş yerlerinin, yazlıkların, depoların kısacası her yapının çatısı; binanın sağlık ve hijyenik açısından temiz tutulması gerekmektedir. Evin en yüksek kısmı olmasından dolayı ve genellikle sinek, sivrisinek, haşere ve benzeri canlıların girişlerinin kolay gözükmesi bizim için büyük bir problem yaratabilir.

Evlerin çatıları, bazı yapıtlarda depo olarak kullanılmaktadır bazı yapıtlarda daire olarak kullanılmaktadır. Kısacası her bireyin farklı problemleri söz konusu olabilir. Çatılar genellikle ahşap veya tuğla ürünlerden oluşmaktadır. Sinek, sivrisinek, üvey, örümcek, tahta kurusu ve benzeri canlıların yaşam alanlarında sevdikleri iki ana yapılardır.

Hedef canlı, içerisinde tüketecek veya yaşamını sürdürebilecek herhangi bir şey bulması durumunda o alanı kolay kolay terk etmeyecektir. Çatının temiz olması, binanın temiz olması anlamına gelmektedir. Binanın temiz olması ise bina içerisinde yaşayan kişilerin hijyenik bir alanda yaşamları sürdürmeleri anlamına gelmektedir.

Çatının belirli alanlarına kesinlikle sinek ve sivrisinek canlı grupları ürkütecek veya girişini engelleyecek önlemler almanız gerekmektedir. Sineklik, panjur vb. çözüm yöntemleri çatı için pek uygun değildir. Çatı içerisine ilaç sıkmanız ise tehlikeli ve geçici çözüm olabilir. Çünkü sıktığınız ilaç, tam manasıyla etkisini göstermeyecektir.

Çatıda sinek kovucu, sivrisinek kovucu cihaz kullanmanızı öneririz. Cihaz, 110 m² etki alanı ile çatınızı 7 / 24 güven altına almaktadır. Sadece sinek, sivrisinek değil aynı zamanda üvey, tahta kurusu, pire, kırk ayak gibi haşerelere karşı da etkili çözümler üretmektedir. Cihaz, hedef canlıların rahatsız olduğu ses titreşimleri yayarak, alana girmemeleri için uyarı yapmaktadır.

%100 olarak sonuç veren bu cihazlar, REPEL markası ile üretilmektedir. Repel, tüm sivrisinek kovucu cihazlarına 3 yıl ürün garantisi vermektedir. Piyasada bulunan tüm ürünler genellikle yurt dışından ithal edilmektedir. Fakat REPEL markası yerli bir markadır. Yerli marka olmasının en iyi maddelerinden birisi, görüşebileceğiniz ve dilinizden anlayan teknik bir ekibin bulunmasıdır.

Fakat diğer ürünlerde, şikayetlerinize geri dönüş sağlanamayacak veya cihazda oluşabilecek herhangi bir problem de çeşitli sorunlar oluşacaktır. 2010 yılından bu yana aktif olarak kovucu cihaz üreten REPEL; RF serisi 110 m² alanda etkili kovucu cihaz serisini Türkiye Pazarına sunmuştur.

Yorum bırakın